Bedrukt hout voor de zakelijke markt

Maatwerk producten van hout en andere materialen

Op zoek naar een speciale houtprint?

Wij staan open voor ideeën 

Deze website is gemaakt om prachtige foto's op verschillende soorten hout makkelijk te bestellen. 

Maar wanneer je een idee hebt voor een special die jij wilt laten maken, dan kan dat natuurlijk ook. Voor 'specials' willen wij graag met jou overleggen over de eventuele mogelijkheden.

Reseller worden?

  • Bestel Timberprints en Steelprints met één account en een aantrekkelijke korting
  • Wij kunnen binnen 24 uur leveren 
  • Jouw bestellingen worden blanco verstuurd
  • Betaal je facturen achteraf

Meld je aan

Menukaarthouders van hout en aluminium

Door de combinatie van Steelprint en Timberprint zijn wij in staat om bijzondere producten te maken. De enorme kleurkracht die wij door middel van sublimatie het aluminium kunnen geven, is geweldig te combineren met een natuurlijk product als hout.

Kraakheldere opdruk met een natuurlijke uitstraling

De gesublimeeerde aluminium plaatjes blijven jaren kraakhelder van kleur. De opdruk zit opgesloten in de coating en is hierdoor ongevoelig voor water en peuterende vingers. Het houten voetje is gemaakt van waterbestendige multiplex en geeft de tafelkaarthouder een mooie uitstraling aan je terras.

  • Sterke massieve aluminium plaatjes (1,5mm dik )
  • Krasvaste toplaag
  • Stabiele voet

Tafelblad met logo of foto van jouw bedrijf

Speciale tafelbladen van massief hout of kunststof

Diverse klanten hebben wij al van tafelbladen voorzien met een patroon, logo of met illustraties. 

Massief houten blad met beschermende finish

Timberprint heeft veel meubelmakers als klant en is hierdoor in staat om maatwerk (vergader)tafels voor jouw bedrijf te maken van massief (eiken)houten bladen. We printen het logo dan ín het hout waarna het vervolgens in een oersterke olie wordt gespoten zodat deze kras- en waterbestendige toplaag het hout en de print beschermd. 

Ovaal tafelblad of in vorm van uw bedrijfslogo

Middels CNC frezen kunnen wij het tafelblad in de vorm van jouw logo maken en vervolgens in jouw huisstijl kleuren printen.

Reclameborden op hout

Houten reclameborden met jouw logo

Bij Timberprint is het mogelijk een reclamebord op hout te printen. Jouw logo op hout geeft een heel ander effect dan je logo op bijvoorbeeld aluminium. 

Geef jouw merk een natuurlijke uitstraling

De kleuren van de opdruk trekken iets in het hout waardoor de nerven van het hout (eikenhout in dit geval) een lichter en donkerder effect geven. Hierdoor krijgt jouw logo een unieke natuurlijke uitstraling die de beleving van je merk kan versterken.

Buitengebruik

Ook voor buitenreclame kan een houten reclamebord voor de juiste beleving zorgen. Onbehandeld hout zal door weersinvloeden veel vocht en vuil opnemen waardoor het hout donkerder zal worden en kan gaan schimmelen. Wij coaten reclameborden die langere tijd buiten moeten uitstaan met een blanke beschermcoating zodat vocht geen kans krijgt en de uitstraling van jouw bedrijf gewaarborgd blijft.

Extra sfeer met houten festivalaankleding

Contour gefreesde bewegwijzering of reclameborden? Wijs de bezoekers de weg op het festivalterrein met houten wegwijzers. Deze opvallende borden/wegwijzers zijn ideaal voor festivals en zomerfeesten, maar ook leuk als wegwijzer in een kinderziekenhuis. Reclameborden van trespa of aluminium zijn zakelijk en strak, houten wegwijzers/borden daarentegen geven juist meer sfeer aan jouw evenement. 

  • Origineel en leuk
  • Maatwerk, verkrijgbaar in verschillende formaten
  • Stuur jouw eigen ontwerp of vraag onze designers
Fotowand

Een houten fotowand als eyecatcher!

Wil je een opvallend element in je winkel, restaurant, kantoor of showroom? Bij Timberprint maken wij jouw fotowand precies op maat.

» Inspiratie voor fotowanden

Op zoek naar een speciaal houten product met print?

Ook maatwerk specials

Deze website is gemaakt om eenvoudig foto's op hout als wanddecoratie te kunnen bestellen. Maar heb je een speciaal verzoek, dan willen we graag met jou in overleg over de eventuele mogelijkheden. Het belangrijkste voor ons: een wow-effect creëren van jouw project!

Bekijk al onze projecten!

Naast hout, bieden wij onze klanten veel meer mogelijkheden. We hebben uiteenlopende projecten met verschillende materialen, zoals HD Metal (aluminium), beton en akoestische panelen. Bekijk als onze projecten op onze nieuwe site PanelPrint.nl. Timberprint is onderdeel van PanelPrint bv.