Jullie trouwfoto op hout

Laat uw bruidsfoto op hout afdrukken!

Trouwfoto op hout

Willen jullie je mooiste trouwfoto op hout laten printen? Dat kan bij Timberprint! We zorgen ervoor dat jullie trouwfoto op hout een mooie herinnering wordt aan de mooiste dag van jullie leven. 

Wil je persoonlijk advies advies over de beste houtsoort voor jullie trouwfoto op hout? Mail dan naar of stuur je vraag via WhatsApp.

Je trouwfoto komt vaak goed uit op whitewash vurenhout.

Op welke houtsoort is jullie trouwfoto het mooist?

Bij Timberprint kun je kiezen voor verschillende houtsoorten met allemaal verschillende eigenschappen. 

Trouwfoto op steigerhout

Steigerhout is een perfecte keuze als jullie graag een brocante uitstraling willen geven aan jullie trouwfoto. Het hout past goed bij een landelijk interieur. Bij Timberprint maken we gebruik van gerecycled steigerhout dat echt van de bouwplaats komt. De inkt trekt diep in het hout waardoor kleuren minder krachtig zijn en je foto al 50 jaar oud lijkt!

Trouwfoto op Ayoushout

Willen jullie je trouwfoto juist heel groot op een gladde houtsoort afgedrukt hebben? Kies dan voor Ayoushout. Deze houtsoort heeft weinig noesten en geeft een kleurkrachtige print. Het hout is licht van gewicht en daarom is jouw foto op hout makkelijker op te hangen. 

Trouwfoto op Fotoblok

Willen jullie een kleinere afdruk om ergens neer te zetten en makkelijk te kunnen verplaatsen? Geen gaten in de muur en geen standaard fotolijstje? Kies dan voor Bamboe 40 mm dik of Berken 40 mm dik. Bamboe is zwaar van gewicht en heeft een enorme kleurkracht door dichte houtstructuur. Berkenhout heeft een meer open houtstructuur, hierdoor blijft de kenmerkende vlam van het hout zichtbaar in jouw foto op hout. 

Twijfel je nog? 

Je kunt contact opnemen met onze klantenservice of direct via WhatsApp jouw vraag en/of foto doorsturen. 

Gastenboek op hout 

Het gastenboek is een van de unieke herinneringen aan julle grote dag. Bestel jullie gastenlijst waarop iedereen zijn of haar boodschap voor jullie kan achterlaten.

Na jullie trouwdag kiezen jullie samen de mooiste foto uit, deze foto wordt geprint en de lijst wordt vervolgens om de foto gemonteerd. Hierdoor krijg je een uniek gastenboek dat je niet in de kast stopt, maar juist gezien mag worden aan de muur. 

Bestel jullie gastenboek 

Jullie op maat gemaakte lijst is altijd 25,- euro en is qua grootte afhankelijk van jullie bestelling. De lijst is van whitewash vurenhout en heeft een breedte van10 cm rondom. Voorbeeld: jouw foto is 60 cm breed bij 40 cm hoog dan is de lijst 80 cm breed bij 60 cm hoog.

Na het feest retourneer je de lijst naar Timberprint en lever je jouw mooiste trouwfoto aan. Wij printen dan jouw bruidsfoto op hout en monteren de lijst eromheen. 

Heb je haast? Je kan jouw gastenlijst morgen al in huis hebben als je een spoedbestelling doet

Bestel jullie gastenlijst via en vertel ons:

  • De grootte van je lijst.
  • Het geschatte aantal handtekeningen dat op de lijst komt.
Leuke tip! In plaats van een grote, twee kleinere foto's op hout printen.

Bestel jouw trouwfoto
of gastenlijst bij Timberprint!

  • Jullie foto of gastenlijst op maat gemaakt.
  • Originele herinnering aan jullie grote dag.
  • Een unieke gastenlijst als herinnering.
  • Spoedbestellingen voor 12:00 uur besteld, heb je morgen in huis.

Lees ook ons blogartikel over trouwen