Klantenservice

Waarmee kunnen we je helpen?

Levertijden

Hoe en wanneer wordt mijn foto op hout bezorgd?

Als je de bestelling geplaatst hebt, gaan wij de order voor jou in orde maken. Wij zorgen dat jouw bestelling binnen vier werkdagen (bij spoedbestellingen op werkdagen voor 12:00 uur zelfs dezelfde dag nog) wordt klaargemaakt. Aan het einde van de werkdag komt Packs de met zorg ingepakte bestellingen ophalen en brengt deze naar de terminal. In de terminal worden ze dezelfde avond nog gesorteerd en naar de terminal van de regio gebracht waar het pakketje bezorgd moet worden.
 

 

Bezorgdagen Packs
Packs bezorgt op: ma - di - wo - do - vr - za

Wat als ik niet thuis ben?
Indien je niet thuis bent, zal de bezorger het pakketje proberen af te leveren bij de buren en een briefje in jouw brievenbus deponeren. Als het ook niet mogelijk is om bij jouw buren af te leveren dan ontvang je een kaartje in de bus met het telefoonnummer van het PacksCenter in jouw regio waarmee je contact kunt opnemen om een afleverafspraak te maken.

Wat zijn de levertijden?

Wij verzenden jouw Timberprint op de vierde werkdag. Spoedbestellingen die op werkdagen voor 12.00 uur zijn besteld, worden zelfs dezelfde dag nog verzonden. (SPOED) Bestellingen voor het buitenland die vrijdag bij ons weg gaan worden maandag of dinsdag bezorgd. 

LET OP! Tijdens feestdagen hebben wij andere bezorgtijden, spoedorders worden deze dagen niet uitgeleverd en worden naar de eerst volgende werkdag verzet. 

Op de volgende dagen zijn wij gesloten:

Nieuwjaarsdag, Koningsdag, Tweede Paasdag, Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, 1e en 2e Kerstdag, Oudejaarsdag