Word reseller van Timberprint!

Verkoop foto's op hout aan jouw klanten

Hoe word ik reseller?

Jij kunt reseller van Timberprint worden wanneer je een fotograaf bent. Om een reseller account aan te maken hebben wij de volgende gegevens van jou nodig:

  • Bedrijfsnaam (deze naam wordt ook gebruikt als afzender op het pakket)
  • Telefoonnummer en adresgegevens
  • IBAN nummer
  • BTW nummer
  • KvK nummer

Wanneer wij jouw gegevens hebben ontvangen zullen wij een account voor je aanmaken. De inloggevens van jouw reseller account zal je ontvangen per mail. Wanneer je met dit account inlogt, wordt de korting automatisch in het winkelwagentje verrekend. 

Meld je nu aan 

Wil je toch liever een foto op metaal? Steelprint biedt een mooi assortiment met geweldige producten.

Bestel Timberprint's en Steelprints met 1 account 

Verkoop foto's op hout én metaal aan jouw klanten 

Timberprint drukt foto's af op hout, maar Steelprint is dé specialist in het printen op aluminium en zink. Het is op Steelprint.nl mogelijk om op verschillende metaalsoorten te printen, elk metaalsoort geeft zijn eigen effect. 

Met een Timberprint reseller account kun je  zowel Timberprint's als Steelprint's bestellen. Je hoeft dus maar één reselleraccount aan te vragen om aan de slag te gaan met Timberprint & Steelprint. Wanneer je al een Timberprint reseller account had, kun je dit account uiteraard ook gebruiken om Steelprint's te bestellen. 

Direct naar jouw klant verzenden

Geen zorgen over de productie

Jij hoeft je als fotograaf geen zorgen te maken over de verzending van jouw bestelling. Wij sturen de bestelling direct door naar je klant. Een normale bestelling wordt binnen 4 dagen verstuurd. Met een spoedbestelling wordt jouw bestelling zelfs binnen 24 uur verstuurd naar de klant.

  1. Vraag een reselleraccount aan
  2. Upload de foto voor jouw klant
  3. Geef het leveradres van jouw klant op
  4. Wij leveren rechtstreeks naar jouw klant
  5. Je ontvangt de orderstatus updates en de factuur

Benieuwd wanneer jouw bestelling aan komt? 

Al onze pakketjes worden voor verzending gecontroleerd.

Whitelabel : Onze naam wordt niet vermeld 

Zelfs niet op het verzendlabel

Timberprint verzendt jouw foto's met een whitelabel. Op deze manier kan jouw klant niet zien dat jouw foto op hout bij ons gedrukt is. Met een whitelabel bestelling worden al je bestellingen verzonden met jouw naam en gegevens. Ook worden ze niet verpakt met ons logo, maar met een blanco verpakking. Het Timberprint keurmerk wordt niet in het paneel gebrand. Door te kiezen voor een bestelling met een whitelabel kun je de bestelling rechtstreeks doorsturen naar jouw klant. 

Een foto op hout zien = verkopen

Bestel een demopaneel voor jouw showroom met extra korting

Een foto op hout zien = verkopen. Als reseller van Timberprint kun je een (of meerdere) demopaneel bestellen met een opdruk die je zelf mag kiezen. Het demopaneel bestel je (eenmalig) met een extra aantrekkelijke korting en in jouw eigen gewenste formaat.

Voor vragen of het bestellen van het demopaneel, neem contact op.

Meisje op Whitewashvurenhout.

Reseller in België of Luxemburg? 

Plaats bestellingen zonder BTW

Ook als jouw bedrijf is gevestigd in België kun je je aanmelden voor een reselleraccount. Je geniet van dezelfde voorwaarden als een Nederlandse reseller: een aantrekkelijke korting en een whitelabel bestelling die rechtstreeks naar jouw klant wordt verstuurd.  

Bestellingen plaatsen zonder BTW nummer kan als je een geldig btw nummer hebt.

Check je BTW-nummer

Achteraf betalen bij Timberprint!

Profiteer van korting 

Als reseller ontvang je een aantrekkelijke korting

Als reseller van Timberprint geniet je naast het bestelgemak en de snelle levering van een aantrekkelijke reseller korting. Hierdoor heb je een goede marge en geen zorgen over de levering en de productie van jouw product.

Meld je nu aan