Hoe bestel ik een foto op hout bij Timberprint?

Bestel gemakkelijk een foto op hout!

Stap 1: Kies je materiaal 

Wanneer je een bestelling gaat plaatsen kun je zelf je houtsoort kiezen uit ons mooie assortiment met houtsoorten. Elke houtsoort heeft zijn eigen eigenschappen en kwaliteiten. In de editor kun je jouw favoriete houtsoort kiezen. Al ons hout is goedgekeurd FSC & PEFC hout. Dus een duurzame keuze van een hoge kwaliteit. 

De verschillende houtsoorten waar je uit kunt kiezen:

  • Berken 18/40mm  
  • Bamboe 20/40mm
  • Steigerhout
  • Ayous
  • Whitewash Vuren
  • Ruig Vuren

Stap 2: Kies je formaat 

Wanneer je een Timberprint aan de muur wilt gaan hangen is het belangrijk om een passend formaat voor jouw paneel te kiezen. Bepaal zelf hoe groot je jouw foto aan de wand wilt hebben. Doormiddel van de + en - functie in de editor kun je zelf het formaat van je paneel bepalen. Je kunt je paneel vergroten of verkleinen met 5 á 10 cm.
Je hebt ook de mogelijkheid om zelf de oriëntatie van de plankjes te bepalen. Je kunt hierbij kiezen uit horizontale of verticale plankjes. 

Stap 3: Kies je foto 

Heb je nog een mooie foto die je graag vereeuwigd wilt hebben op hout? In de editor kun je deze foto uploaden. Je kunt de kwaliteit van je foto controleren met de kwaliteit-indicator. Wij raden je aan om een foto met een zo hoog mogelijke resolutie te gebruiken zodat uw Timberprint zo mooi mogelijk wordt!
Ook is er de mogelijkheid om zelf je foto te bewerken. Na het bekijken en akkoord geven op het drukvoorbeeld, komt je paneel in het winkelwagentje. Je kunt nu jouw bestelling afronden.

Stap 4: Levertijd

Heb je een Timberprint bestelt en ben je benieuwd naar de levertijd van onze producten? Als je een bestelling plaatst gaan wij met jouw bestelling aan de slag. Je wordt via de mail op de hoogte gehouden van jouw bestelling. Met je track & trace nummer kun je jouw bestelling volgen. Je kunt kiezen tussen twee soorten levering: een spoed- en normale bestelling. Een spoed bestelling die voor 12:00 is bestelt ontvang je de volgende dag in huis. Een normale levering versturen we binnen 4 werkdagen. 

Stap 5: Kies je afleveradres

Wanneer je jouw Timberprint thuis afgeleverd wilt hebben, kies dan voor de optie: "zelfde als factuuradres".
Wil je jouw paneel laten afleveren op een ander adres (bijv. op je werk, buren etc.), dat kan! Onder het kopje verzending kies je dan voor de optie : Anders,nl. Op deze manier kun je zelf kiezen waar je jouw paneel laat afleveren. 

Stap 6: Kies een betaalwijze 

Je kunt je eigen betaalwijze kiezen, waar jij je fijn bij voelt. Ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Bij deze betaalwijze ontvang je een factuur nadat je jouw bestelling in huis hebt. Wanneer onze administratie jouw bestelling verwerkt heeft ontvang je de factuur in de mail. 

Wanneer je het hele stappenplan hebt doorgelopen, is je bestelling afgerond en zul je jouw paneel thuis ontvangen. Wij wensen je alvast veel plezier met jouw Timberprint!