Een unieke foto op een houten blok in levendige kleuren

Jouw persoonlijke foto op een houten blok

Jouw foto op een houten blok 

Jouw persoonlijke foto op een houten fotoblok staat dichter bij je. De intentie van een persoonlijke foto op een houten blok is dat je deze op een tafel, kast of dressoir geplaatst kan zetten.

Stabiele blokken 

De blokken tot ongeveer 30 centimeter hoog kunnen uit zichzelf stabiel blijven staan, als je een groter blok wilt kan je deze tegen de muur laten leunen. Voor een foto op een houten blok kun je kiezen uit twee houtsoorten: Bamboe en Berken.

Natuurlijke look

Bij beide houtsoorten is de houtstructuur licht zichtbaar door de foto heen, dit geeft een natuurlijk effect aan jouw foto op hout. De foto wordt in heldere kleuren geprint op het houten blok en vervolgens gratis naar je verzonden. 

Foto op Bamboe
Kat op Bamboe

Voordelen van een foto op een houten blok

 • Jouw foto op een houten blok precies op maat gemaakt.
 • Blokken tot 30 cm hoog blijven zelf staan.
 • Zet jouw fotoblok op de tafel, kast, bureau of dressoir.
 • Bestel een fotoblok al vanaf 10x10 centimeter.
 • Jouw foto op een houten blok wordt gratis verzonden.

Jouw foto op een tropisch Bamboeblok

Bamboe geeft een tropisch effect aan je fotoblok. Om jouw foto in extra heldere kleuren te drukken, printen wij eerst een witte laag op het blok. Dit komt doordat Bamboe van zichzelf een gele ondertoon heeft. 

Jouw blok extra stabiel

Een bamboeblok tot ongeveer 30 centimeter hoogte blijft stabiel staan. Als je een groter formaat wilt, raden wij aan om het blok tegen de muur te laten leunen. Wil je gaan voor nog meer stabiliteit? Dan kun je nog kiezen voor een blok met een dikte van 40 milimeter.

Een foto op hout bij Timberprint

De voordelen van een foto op Bamboe 40

 • Jouw foto in heldere kleuren afgedrukt.
 • Jouw fotoblok tot in het kleinste detail geprint.
 • Bamboe 40 is een foto en lijstje in één..
 • Een Bamboeblok is ook geschikt voor aan de wand.
 • Bamboe 40 is een massief stuk bamboe.
 • Jouw foto in satijnglans door Bamboe 40.

Vertel mij meer over Bamboe 40

Jouw foto op een sfeervol Berkenblok

Berken 20 zorgt ervoor dat jouw foto nog beter uitkomt op het berkenhout. Berkenhout van Timberprint komt uit Rusland, waar het kouder is dan in Nederland. Door deze kou heeft de boom minder takken en daardoor ook minder Noesten.

Matte finish

Jouw foto op Berken 20 heeft een matte finish. Dit komt doordat het berkenhout een open houtstructuur heeft en het inkt opzuigt. 

Laagjes hout voor stabiliteit

Jouw houten Berkenblok is opgebouwd uit verschillende laagjes berkenhout. Doordat deze laagjes kruislings verlijmd zijn, wordt het blok 20 mm dik en is het blok extra stabiel.

Meisje op berkenhout

De voordelen van een foto op Berken

 • Een massieve look
 • Jouw foto heeft een matte finish
 • De prachtige houtstructuur blijft zichtbaar
 • Jouw Berkenblok gemaakt van hoogwaardig berkenhout

Bestel foto op Berkenhout

Jouw foto afgedrukt op duurzaam hout.

Elke Timberprint wordt uitsluitend geprint op goedgekeurd FSC & PEFC hout. Daarmee steunen we niet alleen de duurzame bosbouw, maar ben jij ook verzekerd van hoogwaardige kwaliteit.

Eerlijk bosbeheer

De kern van het werk van FSC is zorgen dat bossen, zowel tropische als niet-tropische, goed worden beheerd. Door het FSC-keurmerksysteem kunnen boseigenaren die zich aan de afspraken houden, zich onderscheiden van degenen die hun bos niet goed beheren.

Jouw Timberprint herkenbaar gecertificeerd

Daarnaast maakt FSC het hout herkenbaar voor de eindgebruiker. Deze kan er zeker van zijn dat het uit goed beheerde bossen komt, doordat het hout door de hele handelsketen wordt gevolgd. Het instrument dat FSC hiervoor gebruikt is certificering, zowel van het bosbeheer als van de handelsketen. 

Geen oplosmiddelen in de inkt

De printer van Timberprint spuit de inkt op het hout en direct daarna wordt de inkt gedroogd door UV-lampen, hierdoor is de inkt vrij van schadelijke oplosmiddelen.

Vrije keuze in het formaat

Omdat wij elke bestelling speciaal voor jou op maat maken...

Bij Timberprint heb jij de vrijheid om jouw eigen formaat te bepalen in de lengte en de breedte per 5cm.

» Probeer het zelf