Cadeaubon

Een originele houten cadeaubon

Houten Cadeaubonnen! Wilt u een origineel cadeau? Wij printen uw tekst gratis op de kaart.

Met een Timberprint cadeaubon geef je écht iets speciaals weg. Wij printen namelijk de cadeaubon op hout, met jouw persoonlijke boodschap.

Binnen één dag verzonden

De cadeaubon sturen wij kosteloos naar je op. Bestel je deze op een werkdag voor 12:00 uur, dan gaat hij dezelfde dag nog op de bus. In het weekend bestelde bonnen versturen wij op maandag.

Je kan ook een cadeaubon naar iemand anders adres laten versturen, geef dan bij het bestellen een ander verzendadres op.

Extra envelop
Geef je hem liever zelf? Met de gratis bijgesloten cadeau-envelop heb je echt iets om weg te geven.

Cadeaubon opties
Bedrag in hele euro's
Deze cadeaubon is voor
Maximaal 40 tekens.
Tekstregel 1
Maximaal 40 tekens.
Tekstregel 2
Maximaal 40 tekens.

Gratis op hout geprint

De Timberprint cadeaubon wordt gratis op hout geprint met jow eigen persoonlijke boodschap en gratis verzonden in een blanco envelop.

Bestel je de cadeaubon voor een foto op hout op een werkdag voor 15:00 uur dan gaat de cadeaubon dezelfde dag nog op de post. Cadeaubonnen die in het weekend worden besteld versturen wij op maandag. 

De cadeaubon is een jaar geldig en zijn enkel inwisselbaar op de website. Met de cadeaubon kun je een bestelling plaatsen in de webshop. Vervolgens kun je in de winkelwagen de code die vermeld wordt op de cadeaubon invoeren en wordt de korting verrekend. 

Wil je de cadeaubon op een ander adres laten afleveren? Dat kan! Kies bij verzending voor anders en vul hier het juiste adres in. 

Wil je een uniek en persoonlijk cadeau geven? Kies dan voor onze Timberprint cadeaubon.