Het perfecte cadeau voor jouw Valentijn

Het is weer bijna zover, Valentijnsdag! En hoewel de oorsprong van dit liefdesfeest al eeuwen terug gaat, wordt het in steeds meer landen gevierd. Maar wat geef je je geliefde nu op zo’n dag? Je kunt natuurlijk weer aankomen met een doosje chocolade, een boeket bloemen of een kaart met de liefste woorden. Maar waarom geef je niet iets persoonlijks, bijvoorbeeld een herinnering die jullie samen delen? 

Deel een mooie herinnering

Een onvergetelijke vakantie, samen een dagje uit, een fijn familiemoment… zulke mooie herinneringen moeten bewaard blijven. Laat jouw mooie herinnering printen op hout en je hebt een geweldig, persoonlijk cadeau. Een persoonlijk cadeau waar je je geliefde ongetwijfeld erg mee verrast!

Kies jouw houtsoort en formaat

Jouw herinnering kun je laten printen op heel veel soorten en maten hout. Wil je graag jouw foto op hout kunnen neer zetten op een dressoir, kast of in de vensterbank? Kies dan voor bamboe of berken. Deze houtsoorten worden gedrukt op een houten ‘plaat’ en niet op plankjes. Je kunt jouw foto op hout dan neerzetten, zoals je dat ook met een fotolijstje kunt. Ben je echt op zoek naar wanddecoratie, ook dan kun je kiezen voor bamboe en berken, maar daarnaast ook voor steigerhout, whitewash vurenhout en ayoushout. Al deze houtsoorten hebben hun eigen karakter en uitstraling, het is maar net waar je naar op zoek bent. 

Valentijnskorting, ook op een Steelprint

Bestel jouw foto op hout nu met 14% Valentijnskorting. Gebruik de kortingscode LIEFDE14 en deel een mooie herinnering met jouw geliefde. Liever een foto op aluminium? Ook bij Steelprint krijg je nu 14% op jouw Valentijnscadeau. Let op: actie geldig t/m dinsdag 14 februari 2017.

‹ Terug naar overzicht