Trouwfoto op hout

Je trouwdag is één van de mooiste dagen in je leven. Men doet dan ook niets liever dan af en toe weer de trouwfoto’s erbij pakken en weg te dromen bij de herinneringen aan die mooie dag. Doordat men graag een mooi aandenken aan de trouwdag in huis heeft, zijn er veel nieuwe trends te onderscheiden op het gebied van trouwfoto’s. Tien jaar geleden was het nog helemaal hip om uw trouwfoto om canvas te laten drukken.

We zien dat de statische trouwfoto’s van vroeger nu plaats maken voor bijzondere foto’s met meer actie. Wil je een uniek aandenken aan jouw trouwdag? Wat dacht je van jouw mooiste trouwfoto op hout?

Een uniek exemplaar

Bij een trouwfoto op hout wordt jouw favoriete trouwfoto rechtstreeks op het hout geprint. De houten ondergrond schijnt dan als het ware licht door de afbeelding heen, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Een trouwfoto op hout is, doordat geen twee stukken hout hetzelfde zijn, altijd uniek. Ze worden op een ambachtelijke manier gemaakt; het zijn unieke kunstwerken. Daarbij passen trouwfoto’s op hout in werkelijk ieder interieur! Kortom, een schitterend aandenken aan jullie trouwdag.

Trouwfoto op hout online bestellen

Of je nu je eigen trouwfoto of die van iemand anders op hout wilt laten printen, op Timberprint.nl is het allemaal binnen een paar muisklikken geregeld. Met behulp van de editor kun je de gewenste houtsoort en het formaat van het paneel selecteren. Vervolgens kun je de trouwfoto uploaden vanaf jouw computer, laptop of tablet. Na het invullen van de gegevens ontvang je een bevestigingsmail en gaan wij aan de slag met het printen van jouw trouwfoto op hout! 

trouwfoto op hout

Wil je advies of meer informatie over de mogelijkheden?

Neem dan contact op met onze Whatsapp klantenservice of lees meer informatie. 

‹ Terug naar overzicht