Trouwfoto op hout

Uw trouwdag is één van de mooiste dagen in uw leven. Men doet dan ook niets liever dan af en toe weer de trouwfoto’s erbij pakken en weg te dromen bij de herinneringen aan die mooie dag. Doordat men graag een mooi aandenken aan de trouwdag in huis heeft, zijn er veel nieuwe trends te onderscheiden op het gebied van trouwfoto’s. Tien jaar geleden was het nog helemaal hip om uw trouwfoto om canvas te laten drukken. Maar ook in de foto’s zelf is een verandering waar te nemen. 

We zien dat de statische trouwfoto’s van vroeger nu plaats maken voor bijzondere foto’s met meer actie. Zo was er bijvoorbeeld een vrouw die voor de foto haar trouwjurk, terwijl ze hem aanhad, in brand liet steken of dat ze in het water foto's gaan maken dit noemen ze ook wel trash the dress. Hoewel het een vrij heftige onderneming was, leverde dit wel schitterende, unieke foto’s op. Maar het kan natuurlijk ook anders. Wilt u een uniek aandenken aan uw trouwdag? Wat dacht u van uw mooiste trouwfoto op hout?

Een uniek exemplaar

Bij een trouwfoto op hout wordt uw favoriete trouwfoto rechtstreeks op het hout geprint. De houten ondergrond schijnt dan als het ware licht door de afbeelding heen, wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Een trouwfoto op hout is, doordat geen twee stukken hout hetzelfde zijn, altijd uniek. Ze worden op een ambachtelijke manier gemaakt; het zijn unieke kunstwerken. Daarbij passen trouwfoto’s op hout in werkelijk ieder interieur! Kortom, een schitterend aandenken aan uw trouwdag.

Trouwfoto op hout online bestellen

Of u nu uw eigen trouwfoto of die van iemand anders op hout wilt laten printen, op Timberprint.nl is het allemaal binnen een paar muisklikken geregeld. Met behulp van de editor kunt u de gewenste houtsoort en het formaat van het paneel selecteren. Vervolgens kunt u de trouwfoto uploaden vanaf uw computer, laptop of tablet en deze naar wens bewerken. Na het invullen van uw gegevens ontvangt u een bevestigingsmail en gaan wij aan de slag met het printen van uw trouwfoto op hout! 

trouwfoto op hout

Timberprint met lijst

Erg leuk als aandenken aan de dag van uw dromen is een lijst om uw Timberprint waar al uw gasten een leuke tekst op kunnen plaatsen. Een gastenboek, maar dan uniek. Deze lijst wordt op maat (in verstek) voor u gemaakt. Als u de mooiste foto van uw bruiloft heeft uitgezocht wordt het paneel geprint en samen met de lijst voor u gemonteerd. Wilt u meer weten over een Timberprint met lijst neem dan contact op met onze Whatsapp klantenservice of lees meer informatie. 

‹ Terug naar overzicht