Timberprint.nl nu ook te bereiken via WhatsApp!

NIEUW! Vanaf vandaag kun je ons bereiken via WhatsApp voor al jouw vragen over het printen van foto's op hout en de status van de bestelling.

Wil je advies over jouw foto? Bijvoorbeeld op welk materiaal je deze het beste kunt laten printen? Wil je meer weten over het product? Heb je vragen over het bestellen of wil je weten wanneer jouw pakket bij je thuis wordt afgeleverd? 

Het voordeel om via WhatsApp een berichtje te sturen, is dat je binnen twee uren antwoord krijgt van één van onze klantenservice medewerkers.  (Let op: dit geldt alleen op werkdagen tussen 8.00 - 17.30 uur)

Welk formaat adviseren jullie?

Via WhatsApp is het erg gemakkelijk om foto's of video's te sturen van uw situatie. Wanneer u  een foto stuurt van uw situatie, kunnen wij u makkelijker een advies geven over het formaat van uw foto op hout. 

Welk houtsoort adviseren jullie mij?

Wanneer je ons de gewenste foto door stuurt via WhatsApp, kunnen wij beoordelen welke houtsoort wij adviseren voor jouw foto op hout. Wil je dat de kleuren van jouw foto erg kleurkrachtig zijn? Kies dan voor Whitewash. Wens je meer een brocante uitstraling? Dan kan een foto op Steigerhout wat voor je zijn. Aan de hand van jouw wensen en ideeën kunnen wij je via WhatsApp verder helpen in de keuze voor een houtsoort.

Kan ik mijn Timberprint nog aanpassen wanneer ik niet tevreden ben met het afdrukvoorbeeld?

Wanneer je een foto hebt geüpload in onze editor en deze hebt bewerkt naar wens, krijg je een afdrukvoorbeeld waarin je een simulatie ziet van jouw foto op hout. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat je niet tevreden bent met de plaatsing van de naden, nadat je het afdrukvoorbeeld hebt bekeken. Dan is het mogelijk om de Timberprint aan te passen. Je kunt jouw foto verplaatsen in de editor zodat de naden niet op een ongewenste plek komen. Is er iets nog niet helemaal duidelijk over het  bestelproces, dan kun je ons jouw vraag stellen via WhatsApp. 

Wanneer kan ik mijn bestelling thuis verwachten? 

Jouw bestelling wordt binnen 4 werkdagen verzonden. Een spoedbestelling voor 12:00 uur besteld, wordt dezelfde dag nog verzonden. Wanneer je meer vragen hebt over de levering van jouw bestelling, dan is het mogelijk om je vraag te stellen via WhatsApp.

Wil je meer informatie over hoe het werkt? Bekijk dan onze uitgebreide uitleg.

‹ Terug naar overzicht