Timberprint nu ook op Instagram

Bijna iedereen die een smartphone gebruikt kent de app Instagram wel! Met deze app kan je jouw foto's uploaden en heel makkelijk een kleuren filter of andere bewerkingen over de foto plaatsen. Echt super leuk en ook wel erg verslavend voor veel mensen.

Het leuke is dat je Instagram foto's op allerlei verschillende materialen kunt laten printen. Denk aan foto-albums, foto's op polaroids, posters, kalenders, stickers, magneten maar ook op hout!

Instagram foto's op hout.

Echt super leuk voor bijvoorbeeld op onze Bamboe en Berkenblock in een leuke collage aan de wand of op de dressoir. Of leuk om cadeau te geven aan je partner of familielid.
 

Tot welk formaat kan ik gaan met een instagram foto?

Wij adviseren tot maximaal 50x50cm te gaan met de instagram foto's, groter dan 50x50cm adviseren wij niet omdat de kwaliteit van de foto's dan achteruit gaat. Denk hierbij aan pixel vorming van de foto's dit komt omdat de Instagram foto maar een klein fototje is en je deze gigantisch gaat vergroten, krijg je hierdoor pixel vorming en word de niet zo scherp afgebeeld als dat je bijvoorbeeld een 20x20cm formaat kiest.

Fotografie tips instagram:

  • Tik op het scherm op het onderwerp hiermee stel je scherm op het onderwerp.
  • Op de meeste smartphones kan je de helderheid aanpassen, speel hier eens mee bijvoorbeeld tijdens zonsondergang, of stel dat je een onderwerp te donker is kan je dit hiermee lichter maken.
  • Gebruik het filter Vignetting om je aandachtspunt meer naar voren te laten komen.
  • Speel met allerlei filters en probeer hier één geheel van te maken gebruik hierbij bijvoorbeeld 1 standaart filter.


Wil je ons ook volgen op Instagram? Wij als Timberprint hebben ook een Instagram account https://www.instagram.com/timberprint/ 
 

‹ Terug naar overzicht