Opening nieuwe pand Timberprint.nl

Vrijdag 4 maart was het dan zover onze Open dag en Openingsfeest was super geslaagd. Begin November hebben wij te horen gekregen dat ons huurpand verkocht was en dat wij half december uit het pand moesten. Gelukkig stond er nog een pand 300 meter verderop wat nog leeg stond. Maar waar nog van alles aan moest gebeuren want er was nog niks een geheel kaal kantoor en loods. Er moest dus nog erg veel gebeuren want er moest een zagerij komen en een kantoor.

Maar het is gelukt. Wij zijn 14 December begonnen op ons nieuwe werkplek. Helaas was het toen nog niet helemaal klaar maar de productie kon in ieder geval draaien met gelukkig maar een paar dagen vertraging zijn wij toen de productie weer gestart. Maar het was nog niet klaar er moest nog een werkplek komen om de klantenservice op orde te hebben. We hadden nog geen keuken en nog veel meer. 

Maar er was een streven want ja 4 Maart hebben we een open dag van onze nieuwe werkplek dus het moet gewoon klaar. Wij hebben tussendoor en 's avonds nog even keihard door gewerkt om ons nieuwe werkplek helemaal in orde te brengen. En wij zijn hier natuurlijk helemaal trots op want het meeste wat er nu staat hebben wij allemaal zelf kunnen maken. Wij hebben onder andere 2 prachtige bureau's gemaakt van Eikenhout en hebben een prachtige tussenwand van touwen gemaakt. 

Na onze open dag 's middags wat enorm druk is bezocht. Hebben wij 's avonds nog een mooi feest gehad voor genodigden hierin werd tevens ons nieuwe project knallend met vuurwerk www.panelart.nl gelanceert. Over dit project vertellen wij binnenkort meer in een uitgebreide blog op onze website.


Nog een paar leuke impressies bovenin de slideshow van ons mooie kantoor en de hal die door Koggel Verhuur is omgetoverd tot een prachtige feestzaal. Foto's die tijdens de open dag zijn gemaakt zullen wij later in een blogje plaatsen. 

Wij willen namens het Timberprint team iedereen bedanken die ons heeft geholpen tijdens deze periode, zonder jullie was het niet gelukt! 

‹ Terug naar overzicht